LLIURE I FIGURES OBLIGATÒRIES

Aquesta modalitat és la primera que es pràctica al CPA Vilanova i, permet a les patinadores que s’inicien aprendre la tècnica necessària a partir de la qual posteriorment poden evolucionar assolint diferents nivells/categories o bé accedir a d’altres modalitats. La modalitat de Lliure s’imparteix a l’Escola Pia els dilluns per al grup d’Iniciació-Base i els dimarts i dijous per al grup d’Iniciació D.

 

A la pista esportiva de la Collada, de dimarts a dijous, les categories d’Iniciació en diferents horaris depenent de la categoria.

 

Es tracta d’un esport individual que es basa en l’execució d’una sèrie de salts, piruetes i passos coreogràfics en base a una música determinada. Depenent del nivell i la categoria cal realitzar uns salts i piruetes determinats de dificultat tècnica variable. Actualment aquesta modalitat també es puntua en base al sistema Rollart. Quant a la modalitat de Figures Obligatòries el club la imparteix com a modalitat complementària dels entrenaments de Lliure en els grups d’entrenament d’Iniciació C, B, A i Categories.